Aflevering #11: Hoe zorg je als intern begeleider en schoolleider voor een energieke samenwerking tussen teamleden?

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond / Podcast aflevering#11

Podcast Tussen zorg en onderwijs

Aflevering #11: Hoe zorg je als intern begeleider en schoolleider voor een energieke samenwerking tussen teamleden? 

In deze aflevering bespreken we hoe je op school als intern begeleider en schoolleider effectief kunt samenwerken. En waarom dit zo belangrijk is. Aan het woord komen onderwijsadviseurs Wim de Vries en Afieneke Buter.  Zij leggen uit hoe de basisbegrippen discipline, mentale ruimte en teamspirit een rol spelen bij het in stand houden of creëren van een goed werkend schoolteam en wat je daarin als intern begeleider en schoolleider te doen hebt.  

Veel luisterplezier!

In deze podcast benoemen we onze training ‘Tandem-Driedaagse: leiderschap, management en cultuur’. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Je luistert onze podcast hier:

Cedin podcast

Voor iedereen die werkzaam is in het (basis)onderwijs of vanuit een andere rol met kinderen werkt maken wij nu ook podcasts. Elke maand bespreken we een onderwijs en zorg gerelateerd onderwerp. Dat doen we in gesprek met onze experts op hun eigen vakgebied. In korte tijd praten we je bij over het onderwerp. Wat is het ook alweer precies, hoe kan je jouw leerlingen hierbij ondersteunen en waar kan je terecht voor extra hulp?

Klik hier voor een overzicht van onze podcasts. 

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..