Bedrijf achter Novilo en VO op Niveau failliet

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond / Het rekenonderwijs verbeteren

ARTIKEL

Bedrijf achter Novilo en VO op Niveau failliet

Cedin zet de dienstverlening van beide organisaties voort.

Graag informeren wij u over de recente ontwikkelingen rond Novilo en VO op Niveau. Op 25 juli jl. heeft de rechtbank het faillissement uitgesproken over Levanimo B.V., het bedrijf achter Novilo en VO op Niveau. Een opeenstapeling van schulden, grotendeels ontstaan in de coronaperiode, is het bedrijf fataal geworden. Door het faillissement kunnen zowel Novilo als VO op Niveau verplichtingen bij huidige klanten niet nakomen.

Hoe verder
De activiteiten van Novilo en VO op Niveau krijgen een doorstart. Cedin, dé organisatie voor iedereen die de kwaliteit van zijn onderwijs duurzaam wil versterken, zal de dienstverlening van beide organisaties voortzetten. De diensten van Novilo en VO op Niveau zijn een mooie aanvulling op het aanbod van Cedin, die dagelijks onderwijsprofessionals door het hele land traint, coacht en adviseert.

Hoe deze doorstart precies vorm krijgt, moet nog duidelijk worden. Cedin vindt het van groot belang de klanten van beide organisaties op korte termijn een oplossing te kunnen bieden voor de huidige situatie. Hierover neemt Cedin de komende dagen contact op met de betreffende opdrachtgevers.

Over Novilo en VO op Niveau
Novilo richt zich op scholen, leerkrachten, begeleiders en ouders om het cognitief getalenteerde kind tot zijn recht te laten komen en goed in zijn vel te laten zitten. VO op Niveau zet zich in voor onderwijsverbetering ter bevordering van het welzijn en de ontwikkeling van álle leerlingen op het voortgezet onderwijs. Samen waren zij al jaren een groot deel van alle scholen en samenwerkingsverbanden in het primair en voortgezet onderwijs van dienst met trainingen, opleidingen, begeleidings- en adviestrajecten.

 

Levert het faillissement van Levanimo voor uw organisatie direct al vragen op? Neem dan contact op door een bericht te sturen naar info@cedin.nl

Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..