Bestuurswisseling Cedin

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond / Bestuurswisseling Cedin

BERICHT

Bestuurswisseling Cedin

Na vele jaren als bestuurder van Cedin rondt Henk Wilbers zijn loopbaan af. In juli treedt hij terug en gaat hij met pensioen. Samen met tientallen collega’s heeft hij Cedin opgebouwd tot een prachtige, maatschappelijk relevante en gewaardeerde organisatie.

Het vinden van een opvolger die in de komende jaren de organisatie en haar betekenis voor de samenleving verder zal uitbouwen, is niet eenvoudig gebleken. Daarom heeft de Raad van Commissarissen besloten een tijdelijk bestuurder te benoemen ter overbrugging van de bestuurswisseling.

Hierin is voorzien met de benoeming van mevrouw Irene Schimmel, die met ingang van 8 juli a.s. de leiding van Cedin op zich zal nemen. Daarmee is in continuïteit van bestuur voorzien.

Wij verwelkomen mevrouw Schimmel van harte. Zij is geen onbekende in de werkvelden van Cedin. Van 2014 tot 2019 leidde zij de onderwijsadviesorganisatie Het ABC in Amsterdam en ook in de zorg heeft zij als bestuurder en toezichthouder ruime ervaring.

We kijken uit naar een goede samenwerking.

 

Met vriendelijke groet,
namens de Raad van Commissarissen,

Tineke Westera,
voorzitter.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..