Cedin sluit zich aan bij Onderwijsontwikkeling Nederland

Nieuws

Cedin sluit zich aan bij Onderwijsontwikkeling Nederland (voorheen EDventure)

Vanaf vandaag gaat EDventure, de vereniging van adviesbureaus voor onderwijs en jeugdhulp, verder onder de naam Onderwijsontwikkeling Nederland en is Cedin ook aangesloten bij deze branchevereniging. De leden van Onderwijsontwikkeling Nederland werken samen met onderwijsorganisaties aan het beste en meest passende onderwijs voor iedere leerling.

Onderwijsontwikkeling Nederland staat voor het samen met leerlingen, leraren, schoolleiders en schoolbesturen werken aan het continue proces van onderwijsontwikkeling. Met als doel dat ieder kind en iedere jongere gelijke kansen heeft om zich te ontwikkelen.

De leden van Onderwijsontwikkeling Nederland werken voor en met schoolorganisaties, ouders en leerlingen. De experts die werkzaam zijn binnen onze branche werken op basis van wetenschappelijke inzichten op het gebied van onderwijsontwikkeling en/of kind ontwikkeling. Zij helpen scholen deze inzichten te vertalen naar de alledaagse praktijk van het onderwijs en begeleiden kinderen en jongeren bij wie de ontwikkeling anders verloopt bijvoorbeeld door dyslexie of (lichte) gedragsproblematiek

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..