Digitale versie SIDI PO online!

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond / Een prachtige tijdelijke baan

Digitale versie SIDI PO online!

De nieuwe digitale versie van SIDI PO is online!  Deze digitale versie van SIDI PO helpt jou om de leerbehoefte van excellente en (hoog)begaafde leerlingen in kaart te brengen. SIDI PO is een toolkit van instrumenten waar je naar eigen behoefte gebruik van kan maken. Het uitgangspunt is dat jij eigenaar en regisseur bent. Jij bepaalt wat jij nodig hebt om deze leerbehoefte te kunnen benoemen.

Bepaal zelf de stappen die je gebruikt

De opzet bestaat uit de stappen: Signalering, Algemene diagnose en Verdiepende diagnose. Elke stap kent een invullijst, een conclusie en een advies. Maar let op: SIDI PO is geen protocol waarbij je verplicht alle stappen moet zetten. Je bepaalt zelf welke stap je wel en niet gebruikt. Dit zorgt voor minder bureaucratie en meer eigenaarschap. Jij bent aan zet!

Direct aan de slag met SIDI PO!

Vanaf nu kun je daadwerkelijk SIDI PO gaan bestellen. Je kunt dan eenvoudig registreren en ook direct aan de slag met SIDI PO. Het is ook mogelijk om een Demo versie van SIDI PO aan te vragen. Je kunt dan gratis 14 dagen gebruik maken van SIDI PO. Je kunt vanuit een demo account eenvoudig upgraden naar een volledig abonnement.

Het aantal leerkrachten dat met de SIDI PO aan de slag gaat binnen jouw school is ongelimiteerd, evenals het aantal leerlingen. Een abonnement op SIDI PO kost € 159,90 voor het eerste jaar. De kosten voor een extra jaar zijn slechts € 46,60. Hiervoor houd je de omgeving online en kun je leerlingen blijven toevoegen.

Onderneem direct actie en ga naar https://www.sidipo.nl/.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..