DrieDee Plus overgenomen door LOWAN-PO

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond / De vraag achter het antwoord

Nieuwsbericht

DrieDee Plus overgenomen door LOWAN-PO

Een aantal jaren geleden heeft Cedin in opdracht van LOWAN-PO en de PO-Raad het leerlingvolgsysteem DrieDeePlus ontwikkeld. Middels dit programma kunnen de leerlijnen en de resultaten van Nieuwkomers in het primair onderwijs worden bijgehouden.

Afgelopen jaren is het programma, met ondersteuning uit het veld, doorontwikkeld en wordt het door veel nieuwkomersscholen gebruikt. Per 1 oktober 2020 draagt Cedin het programma DrieDeePlus over aan LOWAN-PO. Voor de gebruikers van het programma zal er vooralsnog niets veranderen. Zij kunnen met DrieDeePlus blijven werken zoals ze gewend zijn. Als nieuwe eigenaar gaat LOWAN op zoek naar een partij die hen zal ondersteunen in het onderhoud en de verdere ontwikkeling van het programma. De gebruikers van DrieDeePlus zijn allen afzonderlijk op de hoogte gesteld van de overname.

Wij bedanken iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van DrieDeePlus en hebben alle vertrouwen in de overdracht van het programma naar LOWAN-PO.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..