Je bent hier: Home / Begeleiding en scholing / Titel

Incompany cursus 

Managementtraining

Laat je medewerkers schitteren en stel hen in staat om hun talenten te ontplooien en tot resultaten te laten komen die bij hun rol horen. De aanpak van de managementtraining is gebaseerd op het ‘Management moment van de waarheid’: technieken en handvatten voor effectief coachen.

Over de cursus

Management moment van de waarheid
Een belangrijk onderdeel van deze aanpak is het aanspreken van medewerkers op de bereikte resultaten als deze afwijken van wat je van hen had verwacht en had afgesproken. Als je dit niet doet gaat dat ten koste van je medewerkers en de organisatie: je ontneemt je medewerker de kans zich te ontwikkelen en het levert de organisatie niet de resultaten op die mogelijk zijn.

Tijdens de cursus leer je:

  • Medewerkers aan te spreken op resultaten en performance
  • Medewerkers ‘eigenaar’ te laten worden van hun resultaten: hoe laat u medewerkers verantwoordelijkheid nemen voor de resultaten die bij hun rol horen?
  • Het werkproces van de medewerkers in kaart te brengen: hoe verklaart u het feit dat een resultaat niet gehaald is of juist is overtroffen?
  • Een actieplan te maken: hoe begeleid en coacht u medewerkers om tot een goed en effectief actieplan te komen?
  • Te borgen en te monitoren, zodat medewerkers de volgende keer ook daadwerkelijk tot succes komen.


Deelnemers over de cursus

‘Handvatten tot concreet, doelmatig en effectief handelen en voeren van gesprekken.’
‘Basis gelegd voor duidelijke, heldere opzet t.a.v. voeren van (lastige) gesprekken. Geleerd te kijken naar eigen rol in het geheel.’
‘Helder, duidelijk, to the point. Geleerd om mensen in hun kracht te zetten door samen verantwoordelijkheid te nemen. Dank voor de nieuwe zienswijze, heel bruikbaar.’
‘Ik heb in mijn loopbaan (39 jaar) nooit eerder zulke duidelijke handvatten gekregen om een (moeilijk) gesprek aan te gaan. Dank.’

DATUM
Cursusdata worden in overleg afgestemd.

BIJEENKOMSTEN
Deze cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten, waarbij persoonlijke coaching en eigen casuïstiek centraal staan. De aanpak is eenvoudig en doeltreffend, het stelt leidinggevenden in staat het de volgende dag al toe te passen.

TIJD
Tijden worden in overleg afgestemd.

BEDOELD VOOR

De cursus is gericht op het basisonderwijs en is bedoeld voor directeuren en intern begeleiders

LOCATIE
De cursus vindt plaats op de door jou aangegeven locatie.

PRIJS
Neem contact met ons op om te tarieven te bespreken.

Na het volgen van deze cursus ontvang je een bewijs van deelname.

Interesse in deze cursus?

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact op

Mijn functie:

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze mailingen.

Ik ontvang graag mailingen over:


We gebruiken de gegevens die je in dit formulier invult enkel om contact met je op te nemen over de desbetreffende cursus. Als je aangeeft de nieuwsbrief te willen ontvangen worden je gegevens ook gebruikt voor het verzenden van de nieuwsbrief/mailing gericht op jouw interesse.

Wat is een incompany cursus?

Een incompany cursus is een groepstraining binnen jouw organisatie, waarvoor je zelf de deelnemersgroep samenstelt. Wij zorgen ervoor dat de accenten van de cursus worden aangepast aan jullie situatie.

Cursusleider

Begeleiding en scholing
Managementtraining (Incompany cursus)
Kleuters anno nu: kleuteronderwijs in de 21ste eeuw (Incompany cursus)
Het nieuwe schoolplan & eigenaarschap (Incompany cursus)
Gerelateerd aanbod

Deze cursus is aangemerkt als bron voor informeel leren door het Schoolleidersregister PO. Dit houdt in dat de cursus gedeeltelijk aansluit bij één of meerdere professionaliseringsthema’s en onderdeel kan uitmaken van uw ontwikkeling via informeel leren. Kijk voor meer informatie op de website van het Schoolleidersregister PO.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..