Je bent hier: Home / Begeleiding en scholing / Titel

Gratis inspiratiebijeenkomst

OA²SE: thematisch werken in de onder- en bovenbouw

OA²SE is een concept waarmee het onderwijs op een andere manier wordt vormgegeven in de hele school. Er wordt thematisch gewerkt aan onder andere 21e eeuwse vaardigheden, digitale geletterdheid, nieuwsgierigheid en creativiteit. Wereldoriëntatie, taal, onderzoekend & ontdekkend leren en spel komen bij elkaar.

Over OA²SE

OA²SE bestaat uit twee lijnen. Eén voor de onderbouw ‘Mooi, weer spelen!’, waarin kinderen worden uitgedaagd om functioneel en aantrekkelijk te spelen en ondertussen veel te leren. Daarnaast een lijn voor de bovenbouw ‘Alle hens ontdek’ waarin het onderzoekend en ontdekkend leren centraal staat. De nadruk ligt hierbij op de samenhang tussen de verschillende vakgebieden, het ontwikkelen van 21e eeuwse vaardigheden en de brede ontwikkeling van kinderen. Beide delen sluiten goed op elkaar aan en de aanpak komt, waar mogelijk, overeen. Lees hier meer over OA²SE.

 

Inspiratiebijeenkomst

Tijdens de inspiratiebijeenkomst vertellen we je meer over het concept en de werkwijze OA²SE.  De bijeenkomst geeft onder andere antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe kun je de zaakvakken geïntegreerd aanbieden?
  • Hoe zorg je dat de doelen behaald worden?
  • Hoe maak je een goede verbinding met de basisvaardigheden?

DATUM
Zwolle: maandag 20 mei

BIJEENKOMSTEN
1 bijeenkomst.

TIJD
Van 19:30 tot 21:00 uur.

BEDOELD VOOR
Schooldirecteuren en leerkrachten in het basisonderwijs die meer willen weten over het vormgeven van thematisch onderwijs.

LOCATIE
Drachten:
 Cedin, Lavendelheide 21 in Drachten (Adverium)
Zwolle: de exacte locatie wordt nog bekendgemaakt

PRIJS
Deelname is gratis.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..