Je bent hier: Home / Begeleiding en scholing / Onderzoekend leren

Workshop

Onderzoekend leren

Onderzoekend leren is een activiteit, die makkelijk de traditionale manier van werken bij onder andere wereldorientatie kan vervangen, door een didactiek die is afgestemd op de 21e eeuwse vaardigheden. In deze workshop leer je wat de zeven stappen zijn, die horen bij een onderzoekscyclus.

 

Over de workshop

Onderzoekend leren biedt de mogelijkheid om de onderzoekende houding en het probleemoplossend vermogen van de leerlingen te stimuleren. Door in kleine groepjes bezig te gaan met een motiverend, eigen onderzoeksprobleem, leren de leerlingen daarnaast de nodige samenwerkingsvaardigheden. In deze korte workshop leer je wat de zeven stappen zijn, die horen bij een onderzoekscyclus. Je ervaart op welke manier je leerlingen het best kunt coachen en begeleiden bij dit proces. Je krijgt volop praktische handvatten om in je eigen onderwijspraktijk aan de slag te gaan met onderzoekend leren.

DATUM
Cursusdata worden in overleg afgestemd.

BIJEENKOMSTEN
Deze cursus bestaat uit 1 bijeenkomsten.

TIJD
Tijden worden in overleg afgestemd.

BEDOELD VOOR
Leerkrachten in het basisonderwijs.

LOCATIE
De cursus vindt plaats op de door jou aangegeven locatie.

PRIJS
Neem contact met ons op om te tarieven te bespreken.

Na het volgen van deze cursus ontvang je een bewijs van deelname.

Interesse in deze cursus?

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact op  Mijn functie:

  Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze mailingen.

  Ik ontvang graag mailingen over:


  We gebruiken de gegevens die je in dit formulier invult enkel om contact met je op te nemen over de desbetreffende cursus. Als je aangeeft de nieuwsbrief te willen ontvangen worden je gegevens ook gebruikt voor het verzenden van de nieuwsbrief/mailing gericht op jouw interesse.

  Wat is een incompany cursus?

  Een incompany cursus is een groepstraining binnen jouw organisatie, waarvoor je zelf de deelnemersgroep samenstelt. Wij zorgen ervoor dat de accenten van de cursus worden aangepast aan jullie situatie.

  Neem contact op

  Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Start met typen en druk op enter om te zoeken..