Je bent hier: Home / Begeleiding en scholing / Titel

Advisering

Onderzoek en monitoring van ouderbetrokkenheid

Voor het inrichten van ouderbetrokkenheid bestaat geen standaard procedure. Elke ouder is anders, peuterspeelzalen en scholen zijn verschillend en elke relatie is uniek. Om situatie afhankelijke, en dus krachtige, handvatten te geven voor de samenwerking tussen ouders en peuterspeelzalen/scholen kan Cedin een oudermonitor of ouder enquête uitvoeren. Dit zijn online vragenlijsten, waarvan de uitkomsten worden vertaald in handige overzichten en een adviesrapport.

De uitkomsten kunnen door de experts van ons ExpertisePunt worden vertaald naar bruikbare adviezen waarmee peuterspeelzalen/scholen de ouders kunnen ondersteunen. Dit advies kan zo toegespitst worden op de huidige situatie van een peuterspeelzaal/school.

Na het afnemen van de monitor laat één van onze ouderbetrokkenheid experts je zien op welke aspecten winst te behalen valt. We geven advies op maat over hoe je educatief partnerschap in je omgeving kunt vergroten. Cedin biedt een breed aanbod van producten en diensten om de driehoek school, gezin en samenleving te bekrachtigen.

Wat levert het op?

 • Weet wat ouders willen en verwachten;
 • Weet elke bijdrage ouders bereid zijn te leveren;
 • Vergelijk je situatie online met referentiegroepen;
 • Vertaal deze inzichten naar acties met onze experts;
 • Geef vorm aan beleid en activiteiten op basis van inzichten en deskundig advies.

Interesse?

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact op  Mijn functie:

  Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze mailingen.

  Ik ontvang graag mailingen over:


  We gebruiken de gegevens die je in dit formulier invult enkel om contact met je op te nemen over de desbetreffende cursus. Als je aangeeft de nieuwsbrief te willen ontvangen worden je gegevens ook gebruikt voor het verzenden van de nieuwsbrief/mailing gericht op jouw interesse.

  Contactpersoon

  Neem contact op

  Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Start met typen en druk op enter om te zoeken..