Ferhalefjoer – een week vol verhalen

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond / Een prachtige tijdelijke baan

Nieuws

Ferhalefjoer – een week vol verhalen

In navolging van de fantastische openingsavond ‘2018verhalen’ van LF2018 organiseert KEK2 opnieuw een verhalen-project, genaamd ‘Ferhalefjoer’! In de week van 19 tot 23 november openen basisscholen in Friesland hun deuren voor een bijzondere vertelavond of middag: leerlingen en leerkrachten vertellen hun eigen verhalen aan elkaar, aan de ouders en aan iedereen aan wie zij die willen laten horen. Want samen verhalen vertellen is samen oefenen hoe het leven werkt. Ferhalefjoer is onderdeel van de Re-Opening van LF2018!

Meedoen aan Ferhalefjoer

Heeft jouw school een mooi verhaal dat jullie willen vertellen? Geef je dan op voor Ferhalefjoer! Van 19 tot 23 november woedt door heel Friesland het Ferhalefjoer en vertellen basisscholen hun eigen verhaal. Pak deze herfstmiddag- avond aan om gezellig in een kring of rond het haardvuur een verhaal te delen. Dit kan op school, maar ook bijvoorbeeld bij het bejaardenhuis om de hoek. Maak er jullie besloten feestje van of is iedereen welkom en dus openbaar? Wil je hulp bij het organiseren van deze vertel-avond, dan kan dat met een vertelcoach.

Ga voor meer informatie naar www.ferhalefjoer.nl

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..