Het coronavirus: hoe gaat Cedin daarmee om?

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond / Een prachtige tijdelijke baan

Het coronavirus: hoe gaat Cedin daarmee om?

Via deze pagina brengen wij je op de hoogte van de maatregelen die Cedin neemt met betrekking tot het coronavirus.

De gezondheid van kinderen, hun ouders, hun leerkrachten, onze medewerkers en de samenleving staat voorop. Om de verspreiding van het coronavirus te beperken werken onze medewerkers daarom zoveel mogelijk thuis. Dit betekent dat onze dienstverlening de komende periode via de telefoon of online zal plaatsvinden.

 

Wat gebeurt er met de geplande afspraken op scholen?

Geplande afspraken, scholingsbijeenkomsten en trainingen gaan niet door op de oorspronkelijke manier.

Als je een afspraak hebt met één van onze adviseurs, dan neemt de betreffende adviseur telefonisch contact met je op. Samen stemmen we af welke alternatieven mogelijk zijn. Eén van de opties is om via een online applicatie je training/studiebijeenkomst digitaal te volgen. Het opnieuw plannen van de afgesproken activiteiten is ook mogelijk.

Een aantal van onze cursussen en informatiebijeenkomsten op locatie (buiten de school) zijn afgelast. Deelnemers hebben hierover per e-mail bericht ontvangen.

 

Wat gebeurt er met de behandeling van kinderen op scholen?

De behandeling van kinderen, zoals dyslexiebehandeling, leerlingenzorg of jeugdhulp, zal zoveel mogelijk telefonisch of online, via videobellen, plaatsvinden. De behandelaar van het kind  maakt hierover afspraken met de ouder(s).

 

Wij helpen je graag

Wij wensen je veel succes en wijsheid met alle beslissingen die je als leerkracht/school moet maken. De focus zal de komende periode liggen op het continueren van het primaire onderwijsproces. Als wij je daarbij kunnen helpen, dan doen we dat graag! Mocht je specifieke (vak)inhoudelijke vragen hebben waarbij onze adviseurs kunnen ondersteunen, neem dan gerust contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar via 088 0200 300 of info@cedin.nl

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..