Online dienstverlening Cedin: Kwaliteit op afstand

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond /Online dienstverlening Cedin Kwaliteit op afstand

REVIEWS

Online dienstverlening Cedin
Kwaliteit op afstand

Cedin heeft in korte tijd grote innovatieve stappen gezet. Wij kunnen onze dienstverlening volledig online aanbieden! Als alternatief op fysieke bijeenkomsten organiseren we nu live trainingen in ons virtueel klaslokaal, verzorgen we e-learningmodules via de online Cedin Academie en doen we onze begeleiding via beeldbellen. Meedoen kan dus vanaf elke locatie in Nederland. Alles op afstand, maar met de kwaliteit die je van ons gewend bent. Dat geldt ook voor onze dyslexiezorg, jeugdhulp en leerlingzorg. We hebben voldoende mogelijkheden om (online) deze zorg op te pakken. Twijfel dus niet om aan te melden!

We krijgen enthousiaste reacties. Daar zijn we trots op. Daarom delen we graag een aantal:

“De collega’s en ik  kijken terug op een geslaagde bijeenkomst. Fijn dat het op deze wijze ook zo’n succes is geworden.”

“Ik heb de online studieochtend gisteren als prettig ervaren. Een goede mix tussen herhaling en opfrissen, nieuwe ideeën en gesprek.”

“Wat ontzettend fijn dat de dyslexiebehandelingen van mijn dochter gewoon online door kunnen gaan.”

“Het was een hele zinvolle ochtend. Eén van mijn teams heeft er meteen een werksessie aan vast gekoppeld. Heel praktisch.”

“Het onderzoek van mijn zoon kon gewoon worden afgenomen op de zorgpraktijk. Er zat een doorzichtig scherm tussen ons en de medewerker van Cedin. Dat gaf ons een veilig gevoel.”

“Afgelopen maandag was ik bij de online masterclass. Dank je wel dat er een herinnering stond in mijn mail, anders had ik deze waardevolle masterclass gemist.”

“Ik vond het een prettige vorm met LessonUp. Ik vond het een fijne presentatie. Duidelijk, praktisch. Ook fijn dat we af en toe even pauze hadden.”

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..