Opleidingen voor deelnemers Novilo en VO op Niveau

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond / Opleidingen voor deelnemers Novilo en VO op Niveau

Overzicht

Opleidingen voor deelnemers Novilo en VO op Niveau

Het bedrijf achter Novilo en VO op Niveau is failliet. Cedin zet de dienstverlening van beide organisaties voort. Lees hier het hele bericht.

U heeft per e-mail bericht ontvangen over de gevolgen van het faillissement voor de opleiding waarvoor u zich heeft aangemeld. Klik in het overzicht hieronder op uw opleiding om u opnieuw aan te melden.

Let op: deze opleidingen zijn dus alleen voor deelnemers die zich hadden aangemeld bij Novilo en/of VO op Niveau en zich nu na het faillissement opnieuw aanmelden bij Cedin.

Deze jaaropleiding geeft jou de kennis en vaardigheden om meer- en hoogbegaafde leerlingen te herkennen/erkennen en om hen de juiste begeleiding te geven.

Deze jaaropleiding geeft jou kennis en vaardigheden om meer- en hoogbegaafde leerlingen te herkennen/erkennen en om hen de juiste begeleiding te kunnen bieden.

Deze gevorderden opleiding individuele variant is bedoeld voor ervaren talentbegeleiders die hun kennis en vaardigheden willen verdiepen.

Wil je getalenteerde mensen nóg beter begeleiden. Deze opleiding is voor mensen die graag zelf kaders scheppen en goed zonder kaders kunnen functioneren.

Hoe gaan hoogbegaafden (van alle leeftijden) om met de uitdagingen die zij tegenkomen? Hoe kun jij ze daar goed bij begeleiden?

Deze gevorderden opleiding is bedoeld voor professionals in het onderwijs veelal werken met groepen getalenteerde kinderen, en die hun kennis willen verdiepen.

We maken jou als docent of begeleider snel ‘startklaar’ om getalenteerde leerlingen effectief te begeleiden.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..