Podcast Anders organiseren #1 Op weg naar het anders organiseren van je onderwijs

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond / Podcast aflevering#1 Op weg naar het anders organiseren van je onderwijs

Podcast Anders organiseren

Podcast Anders organiseren #1: Op weg naar het anders organiseren van je onderwijs

In deze podcast vertellen we je meer over het structureel anders organiseren van je onderwijs en de begeleiding van Cedin bij dit traject. Femke & Tim praten met Nico Woudwijk. Nico is onderwijsadviseur bij Cedin en begeleidt scholen die aan de slag willen met het anders organiseren van hun onderwijs.

Veel luisterplezier!

Je luistert onze podcast hier:

Laat je inspireren door onze boeiende podcast over anders organiseren.

Het onderwijs is altijd in beweging. Bij Cedin ondersteunen en begeleiden we scholen die kleine en grote stappen willen zetten in het anders organiseren van hun onderwijs. Met als doel: kinderen het beste onderwijs bieden. In deze podcastreeks delen we inzichten over hoe je leerlingen en leerkrachten in hun kracht kunt zetten door je onderwijs anders te organiseren. We bespreken ook hoe je thematisch kunt werken met OA²SE en wat het je oplevert als je met Kansrijke Combinatiegroepen aan de slag gaat.

Klik hier voor een overzicht van onze podcasts. 

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..