Praktische tips voor een goede start na de lockdown

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond / Een prachtige tijdelijke baan

Gratis download

Praktische tips voor een goede start na de lockdown

Thema: groepsvorming en het welbevinden van leerlingen

Als de kinderen weer naar school gaan, is er veel veranderd. Er kunnen grote verschillen zijn tussen kinderen. De een vond het thuis fijn en is tot bloei gekomen, de ander heeft veel stress ervaren en het thuis moeilijk gehad. Sommige kinderen hebben school en hun klasgenootjes gemist, maar dat geldt niet voor iedereen. Er is dus sprake van een nieuwe beginsituatie. Een situatie zoals je ook na een zomervakantie hebt, maar toch heel anders. En daarom zal het zoeken zijn naar een goede manier om alles weer op te pakken.

In deze handreiking  geven we je praktische tips op het gebied van welbevinden en groepsvorming, voor een goede start na de lockdown.

Aan het einde van de handreiking vind je coöperatieve werkvormen en gesprekskaarten, voor de onder- en bovenbouw, om groepsgesprekken mee te voeren in de klas.

Wil je ondersteuning bij het werken aan een fijne groep en het omgaan met alle emoties en belevenissen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..