Review: “Alle respect voor de online dienstverlening van Cedin, zij hebben het echt goed voor elkaar!”

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond /Review: “Alle respect voor de online dienstverlening van Cedin, zij hebben het echt goed voor elkaar!”

REVIEW

“Alle respect voor de online dienstverlening van Cedin, zij hebben het echt goed voor elkaar!”

Nan Kooiker is beleidsmedewerker Onderwijskwaliteit bij Onderwijsstichting Arcade. Ze volgde meerdere online trainingen van Cedin.

“De eerste online training die ik heb gedaan ging over scrummen. Het viel meteen op hoe professioneel dit gedaan werd, ook al was deze vorm van online trainen nieuw voor iedereen. Alles was goed voorbereid en perfect voor elkaar. Mensen die moeite hadden met inloggen werden adequaat geholpen. De training had een interactieve vorm in een gebruiksvriendelijk online programma, het was leuk hieraan mee te doen.”

Ontwikkelen in online professionals

“Ik zie Cedin als een professionele organisatie die haar dienstverlening aanpast aan de vraag. Dat is ook de verwachting van het werkveld. Ik vind het daarom heel sterk dat Cedin deze coronaperiode heeft gebruikt om haar digitale dienstverlening te professionaliseren. Cedin heeft gekeken naar wat wél kan en heeft bij alle trainingen digitaal aanbod ontwikkeld. Dat past zo mooi in alle maatschappelijke ontwikkelingen. In plaats van reactief te reageren, kijken hoe je er het beste van kunt maken. Voor wat betreft corona zijn we er nog lang niet. Hoe mooi is het dat niet alles komt stil te liggen. Dat wij ons gewoon voor fysieke bijeenkomsten en trainingen kunnen aanmelden. Mocht de situatie het toelaten ontmoet je elkaar op locatie, en anders doet Cedin het gewoon online!”

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..