Subsidieregeling Schoolkracht

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond / Een bericht van Sinterklaas

Nieuws

Subsidieregeling Schoolkracht

Dé kans voor duurzame schoolontwikkeling

Er is niet altijd tijd, budget en focus om veranderingen duurzaam te borgen binnen de  school. Met de subsidieregeling ‘Schoolkracht’ wil de overheid eraan bijdragen dat scholen lerende, professionele organisaties worden én blijven, en duurzame schoolontwikkeling wordt versterkt. Deze financiële impuls is dé kans om de plannen voor onderwijsinnovatie of schoolontwikkeling uit te werken en de juiste stappen te zetten voor de uitvoering.

Over de subsidie

Er is in totaal € 5 miljoen beschikbaar voor het primair, voortgezet en speciaal onderwijs. Er kan maximaal € 30.000 per school voor één vestiging worden aangevraagd. De subsidie kan worden aangevraagd van 25 november 2020 tot en met 15 januari 2021. Meer over de subsidieregeling leest u op de website van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Overheid.nl.

Voorwaarden

Voor de aanvraag dient een plan te worden ingediend dat aan een aantal voorwaarden voldoet. De aanvraag moet zijn gericht op één of meerdere van de volgende thema’s:

  • verbeteren onderwijskwaliteit;
  • omgaan met leraren- en schoolleiderstekort;
  • kansen(on)gelijkheid;
  • digitalisering.

Voorbeelden

Cedin heeft jarenlange ervaring met het verbeteren van onderwijskwaliteit en duurzame verbeteringen binnen scholen, zoals:

  1. Kansrijke Combinatiegroepen
  2. OA2SE (thematisch werken)
  3. Op weg naar anders organiseren
  4. Vitaal op school
  5. Het versterken van de kwaliteitszorg

Wij helpen u graag

Wilt u met iemand sparren over een passend schoolontwikkelingsplan voor uw school, stuur dan een mail naar info@cedin.nl.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..