Vacature Onderwijsadviseur Rekenspecialist

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond / Een prachtige tijdelijke baan

Vacature

Cedin zoekt een Onderwijsadviseur Rekenspecialist

Als bevlogen specialist rekenen zet jij je in voor het verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs op het gebied van rekenen. Effectief rekenonderwijs begint met een vakbekwame leerkracht die zelf nadenkt over rekenonderwijs en daar bewuste keuzes in maakt. Met jouw vakinhoudelijke kennis begeleid je deze leerkracht zodat hij doelgericht rekenonderwijs geeft met gebruik van verschillende instructie- en verwerkingsvormen. Dankzij jouw positieve energie, humor en nieuwsgierigheid weet jij jouw klanten positief te verrassen. Zo draag je bij aan het verkrijgen van (vervolg)opdrachten.

Per direct zijn wij op zoek naar een:

Onderwijsadviseur Rekenspecialist

Als onderwijsadviseur ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van onderwijsprofessionals zoals leerkrachten, teams, het management van scholen, besturen en samenwerkingsverbanden. Je begeleidt ze bij uiteenlopende vragen op het gebied van rekenen. Cedin heeft daarnaast een aantal trainingen en cursussen ontwikkeld op het gebied van rekenen. Jij zult deze trainingen gaan verzorgen. Samen met je collega’s draag je bovendien bij aan innovatie binnen het onderwijs. Jij weet wat er speelt en kunt zo de vertaalslag maken naar nieuwe producten en/of diensten.

Om bovenstaande goed uit te kunnen voeren ben jij een professional met HBO+ of academisch werk- en denkniveau, Rekenspecialist PO en heb je ruime ervaring in het onderwijs. Je beschikt over je eigen auto om je klanten te bezoeken.

Over Cedin

De thuissituatie en de schoolomgeving zijn de meest invloedrijke plekken in het opgroeien van kinderen. Wanneer (helpen) opgroeien een uitdaging is, is er behoefte aan mensen met verstand van deze werelden. Daarom vind je bij ons de expertise van Zorg en Onderwijs onder één dak. Met inmiddels ruim 180 medewerkers zijn we al jaren werkzaam in onderwijs en de jeugdhulp. In ons werk staat de driehoek kind – gezin – school centraal. Vanuit die driehoek helpen we kinderen die in hun ontwikkeling tegen problemen aan lopen en ondersteunen we ouders, opvoeders en leerkrachten met raad en daad.

Wij geloven dat iedereen zich kan ontwikkelen, altijd!

Onze medewerkers houden ervan uitgedaagd en gestimuleerd te worden. Wij vinden het belangrijk dat professionals zich blijven ontwikkelen en de kans krijgen om ook hún talenten te laten bloeien. Persoonlijke groei, omdat het kán! Zo kan elke collega van Cedin allerlei (online) cursussen volgen en zijn er het hele jaar door intervisiebijeenkomsten waarin collega’s van elkaar leren. Dat geeft energie! Cedin gaat uit van eigen verantwoordelijkheid en werkt oplossingsgericht.

Wat bieden wij jou?

Wij zijn op zoek naar een adviseur die minimaal 24 uur per week beschikbaar is. Je krijgt een contract voor de duur van 1 jaar, met zicht op verlenging voor onbepaalde tijd. Het salaris is marktconform en afhankelijk van je werkervaring en kennis. Daarnaast biedt Cedin prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je reageren?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Mail dan je motivatie en CV naar Jaap Kramer, manager P&O, via: personeel@cedin.nl . We ontvangen je sollicitatie graag voor maandag 1 juni 2020.

De corona ontwikkelingen zullen van invloed zijn op het verdere verloop en uitvoering  van de sollicitatieprocedure. We informeren jou daar tijdig over.

Wil je meer informatie?

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Leone Schieving, teamleider, via 06-53 89 07 79. Zij beantwoordt graag al jouw vragen.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..