Vacature Onderwijsadviseur Taal-leesspecialist

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond / Vacature Onderwijsadviseur Taal-leesspecialist

Vacature

Vacature Onderwijsadviseur Taal-leesspecialist

Als bevlogen specialist taal-lezen zet jij je in voor het verbeteren van de kwaliteit van het taal-leesonderwijs. Taal is met recht een basisvaardigheid. Woordenschat, spreken, luisteren, technisch en begrijpend lezen, spellen en stellen; zonder deze vormen van taal is er geen onderwijs, geen communicatie en zijn er geen (maatschappelijke) kansen.

Effectief taal-leesonderwijs begint met een vakbekwame leerkracht die zelf nadenkt over taal-leesonderwijs en daar bewuste keuzes in maakt. Met jouw vakinhoudelijke kennis begeleid je deze leerkracht zodat hij doelgericht taal-leesonderwijs geeft, met gebruik van verschillende instructie- en verwerkingsvormen. Dankzij jouw positieve energie, humor en nieuwsgierigheid weet jij jouw klanten positief te verrassen. Zo draag je bij aan het verkrijgen van (vervolg)opdrachten.

 

Per direct zijn wij op zoek naar een:

Onderwijsadviseur Taal-leesspecialist

 

Als onderwijsadviseur ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van onderwijsprofessionals zoals leerkrachten, teams, het management van scholen, besturen en samenwerkingsverbanden. Je begeleidt ze, fysiek op school of online, bij uiteenlopende vragen op het gebied van taal-lezen. Samen met je collega’s draag je bovendien bij aan innovatie binnen het onderwijs. Jij weet wat er speelt en kunt zo de vertaalslag maken naar nieuwe producten en/of diensten.

Om bovenstaande goed uit te kunnen voeren ben jij een professional met academisch werk- en denkniveau, beschik je  over actuele kennis en inzichten m.b.t. taal-leesonderwijs en heb je ruime ervaring in het onderwijs. Je beschikt over een eigen auto om je klanten te bezoeken.

Over Cedin

De thuissituatie en de schoolomgeving zijn de meest invloedrijke plekken in het opgroeien van kinderen. Wanneer (helpen) opgroeien een uitdaging is, is er behoefte aan mensen met verstand van deze werelden. Daarom vind je bij ons de expertise van Zorg en Onderwijs onder één dak. Met inmiddels ruim 180 medewerkers zijn we al jaren werkzaam in onderwijs en de jeugdhulp. In ons werk staat de driehoek kind – gezin – school centraal. Vanuit die driehoek helpen we kinderen die in hun ontwikkeling tegen problemen aan lopen en ondersteunen we ouders, opvoeders en leerkrachten met raad en daad.

Wij geloven dat iedereen zich kan ontwikkelen, altijd!

Onze medewerkers houden ervan uitgedaagd en gestimuleerd te worden. Wij vinden het belangrijk dat professionals zich blijven ontwikkelen en de kans krijgen om ook hún talenten te laten bloeien. Persoonlijke groei, omdat het kán! Zo kan elke collega van Cedin allerlei (online) cursussen volgen en zijn er regelmatig intervisiebijeenkomsten waarin collega’s van elkaar leren. Dat geeft energie! Cedin gaat uit van eigen verantwoordelijkheid en werkt oplossingsgericht.

Wat bieden wij jou?

Wij zijn op zoek naar een adviseur die minimaal 24 uur per week beschikbaar is. Je krijgt een contract voor de duur van 1 jaar, met zicht op verlenging voor onbepaalde tijd. Het salaris is marktconform en afhankelijk van je werkervaring en kennis. Daarnaast biedt Cedin prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je reageren?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? We ontvangen je motivatie het liefst in een kort filmpje. Mocht dat niet lukken, dan kun je jouw motivatie alsnog ook in tekst toesturen. Mail je motivatie met bijbehorende CV naar Jaap Kramer, manager P&O, via: personeel@cedin.nl. We ontvangen je reactie graag vóór maandag 30 augustus 2021.

Wil je meer informatie?

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Leone Schieving, regiomanager Onderwijsadvies, via 06-53 89 07 79. Zij beantwoordt graag al jouw vragen.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..