Volg de Piramidemethode bij onze erkende Piramidetrainers.

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond / Volg de piramidemethode bij de erkende piramidetrainers van Cedin

Achtergrond

Piramide: volg deze cursus bij onze erkende Piramidetrainers.

Piramide is een educatief concept voor kinderen van 0 tot 7 jaar. De Piramidemethode stimuleert jonge kinderen op een speelse manier in hun ontwikkeling. Door een slimme combinatie van activiteiten krijgen ze in een veilige omgeving grip op de wereld. Piramide biedt elk kind de kans om zich optimaal te ontwikkelen. Van kinderdagverblijf en peuteropvang tot en met groep 2 van de basisschool. Een betere start kun je ze niet geven!

Pedagogisch medewerkers en leerkrachten kunnen bij Cedin een training volgen in het werken met Piramide. Onze trainers leiden je op tot vakbekwame medewerkers in voor- en vroegschoolse educatie met een erkend VVE-certificaat. Wil jij met je team werken met de Piramidemethode? Volg dan deze cursus als incompany training. Is het al weer even geleden dat je de cursus hebt gevolgd of is er veel doorstroom in je team waarbij nieuwe collega’s ook moeten gaan werken met Piramide? Ook dan is het de moeite waard deze training als herhaling te volgen.

Piramide digitaal
Gerkina Doze, Piramidetrainer Cedin: “Inhoudelijk is Piramide niet veranderd, maar het heeft wel een nieuwe vormgeving,  is geactualiseerd én gedigitaliseerd. Dit laatste is in deze tijd zeker handig.  Het complete aanbod voor baby’s, dreumesen, peuters en kleuters door spelen, ontdekken en leren is nu digitaal beschikbaar. Ook de vormgeving is volledig vernieuwd. De speelleeromgeving is nóg steviger neergezet en in opbouw ontwikkeld. We hebben prachtige ontdekplaten tot onze beschikking, die aanzetten tot spel. En het digitale instrument is eenvoudig te gebruiken met heel veel nieuwe doelgerichte spelsuggesties en activiteiten. Fysiek en digitaal. Doordat de methode nu digitaal is, levert gebruik ervan tijdswinst op. Bovendien kunnen de ontwikkelaars hierdoor sneller  schakelen  en aansluiten bij nieuwe inzichten en ontwikkelingen. Denk bijvoorbeeld aan suggesties van prentenboeken. Er staan geen verouderde titels meer in en de lijst kan eenvoudig bijgewerkt worden.”

PIVA ook digitaal
Gerkina: “Het Piramide Vaardigheden Assessment is ook vernieuwd. Dit observatie- en (zelf)evaluatie instrument is ook digitaal gemaakt. De PIVA kan door ons worden ingezet tijdens begeleiding van de cursisten en ook in de gesprekkencyclus binnen het integraal personeelsbeleid van een organisatie. Het is prachtig instrument geworden dat vorm geeft aan je eigen ontwikkelplan en dat je kan omzetten naar een opleidingsplan.”

Meer weten over de cursus? Kijk dan hier

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..