WOW-Festival 27 mei 2020 gaat niet door

Je bent hier: Home / Over Cedin / Nieuws en achtergrond / Lekker lezen is hartstikke leuk!

Achtergrond

WOW Festival 2020 gaat niet door

Helaas gaat  het WOW Festival op woensdag 27 mei 2020 niet door vanwege de maatregelen die de overheid nam om verspreiding van het coronavirus te beperken. In 2021 staat het WOW Festival gepland op woensdag 26 mei.

 

Hierbij worden jij en je team van harte uitgenodigd voor het WOW Festival op WOENSDAG 27 MEI 2020. De nieuwe editie van het jaarlijkse WOW Meartalich Kongres. Plenaire sprekers en workshops over het Fries & meertaligheid staan uiteraard weer centraal. Nieuw dit jaar is dat wij van WOW een festival maken met live muziek, een taalkunstwerk en foodtrucks. Kom ook, want het wordt een groot feest!

Het thema dit jaar is: Taal fan it Hert. Bas Haring (bekend van o.a. DWDD) verzorgt de centrale lezing en zegt hierover: “Ik vertel op het WOW Festival over de filosofische- en wetenschappelijke connectie tussen taal en het hart. Hoe kun je talen op school zo inzetten dat het zorgt voor verbinding en ontwikkeling”.

Op deze site is in de komende periode steeds meer informatie te vinden over de verdere invulling van het WOW festival, zoals workshops, discussiegroepen, muziek etc.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..