Over Cedin

Cedin is een organisatie van bevlogen professionals met hart voor onderwijs en zorg.  We adviseren scholen die de kwaliteit van hun onderwijs willen verbeteren. Daarnaast begeleiden en behandelen we kinderen en jongeren in de jeugdhulp, dyslexiezorg of leerlingenzorg. Ouders bieden wij een steun in de rug bij de opvoeding en leerkrachten kunnen op ons rekenen als leerlingen extra zorg nodig hebben. Zo brengen wij onderwijs en zorg samen in de driehoek Kind – School – Gezin.

Cedin is een stichting met een maatschappelijk doel. Wij geloven erin dat ieder mens zich kan ontwikkelen: talenten ontdekken en benutten, belemmeringen wegnemen, kansen creëren. Daar dragen wij aan bij, al 45 jaar lang.

Wat we doen, doet ertoe. Dat maakt ons werk zo mooi!

Kwaliteit

Cedin wil altijd de hoogst haalbare kwaliteit leveren. Wij hechten er dan ook veel waarde aan om onze kwaliteit op peil te houden. Dat zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers over het algemeen zeer tevreden over ons zijn. Onze eigen evaluaties én die van externe, onafhankelijke kwaliteitsinstituten bewijzen dat.

Wij zijn aangesloten bij Onderwijsontwikkeling Nederland, de branchevereniging voor onderwijsadviesbureaus en jeugdhulporganisaties. Als lid van Onderwijsontwikkeling Nederland voldoen wij aan strenge kwaliteitseisen.

Daarnaast beschikken over meerdere lidmaatschappen en certificaten waarmee de kwaliteit van onze producten en diensten gewaarborgd wordt.

cedin_driehoek
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..