Vertrouwenspersoon

Zie je er tegenop om een klacht over Cedin te bespreken of kom je er niet uit met de hulpverlener, leidinggevende of manager? Vind je dat er niet goed met je wordt omgegaan of heb je te maken met grensoverschrijdend gedrag? Dan kun je contact opnemen met de vertrouwenspersoon.

De vertrouwenspersoon is onafhankelijk en niet in dienst van Cedin. De vertrouwenspersoon kijkt samen met jou wat er precies aan de hand is en biedt een luisterend oor. Zij helpt je bij vragen als: “Klopt het wat de adviseur doet?” of “Ik zou mijn klacht graag willen bespreken, hoe kan ik dat het beste doen?” De vertrouwenspersoon biedt een luisterend oor, geeft advies en informeert over jouw rechten.

Vertrouwelijkheid

Wat je met de vertrouwenspersoon bespreekt, is vertrouwelijk. Alleen wanneer jij toestemming geeft zal zij hierover communiceren met anderen. Alleen bij gevaar voor jezelf of voor een ander kan deze vertrouwelijkheid worden doorbroken.

Onafhankelijk

De vertrouwenspersoon is onafhankelijk en niet werkzaam bij Cedin. Je kunt kosteloos gebruikmaken van de ondersteuning van de vertrouwenspersoon.

Vertrouwenspersoon

Peta Tijnstra
T 058-7440022
E info@burovertrouwenspersonen.nl

Peta Tijnstra is werkzaam bij Buro voor vertrouwenspersonen. Klik hier voor meer informatie.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..