Werken bij Cedin 

Al ruim 45 jaar levert Cedin een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Met ruim 160 collega’s zetten wij ons dagelijks in om kind, school en gezin te ondersteunen bij leer- en ontwikkelingsvraagstukken. Wij doen dit vanuit de gedachte dat ieder mens het in zich heeft om zich te ontwikkelen, altijd!

Regelmatig zoeken wij nieuwe collega’s die op school of in de thuissituatie aan de slag willen.

Onderwijs en jeugdzorg

Cedin is een innovatieve organisatie waar onderwijs en jeugdzorg samenkomen. Wij zetten ons met passie in voor kinderen, scholen en ouders met als doel om iedere dag iemand een stap verder te helpen in zijn of haar ontwikkeling.  Samenwerken staat bij ons centraal: met collega onderwijsadviseurs of met collega’s uit het zorgteam waarmee de verbinding tussen het kind, de school en het gezin gelegd wordt. Maar ook: samenwerken met het onderwijsveld om tot onderwijsinnovatie te komen en samenwerken met collega- aanbieders uit de jeugdzorg om tot jeugdhulp te komen die elkaar versterkt.

Cedin Onderwijs

Onze onderwijsadviseurs dragen bij aan het verbeteren van de kwaliteit van onderwijs, door hun vakinhoudelijke kennis en ervaring met de onderwijspraktijk in te zetten tijdens begeleidingstrajecten, adviesgesprekken, teamtrainingen en cursussen. Zij innoveren binnen het onderwijs door, met het juiste gevoel voor ‘dat wat speelt in de markt’, de vertaalslag te maken naar nieuwe producten/diensten voor het onderwijs.

Je vindt bij ons een open en uitdagende werkomgeving waarin je wordt gestimuleerd je talenten verder te ontwikkelen.

Open sollicitatie

Ben jij een getalenteerde professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten! Een open sollicitatie kun je sturen naar Jaap Kramer: j.kramer@cedin.nl

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..