Boek: Kansrijke Combinatiegroepen

Kansrijke Combinatiegroepen

Een praktische wegwijzer naar een nieuwe werkwijze.

Scholen in Nederland worden, mede onder invloed van krimp, geconfronteerd met vraagstukken rondom onderwijs aan combinatiegroepen.

Combinatiegroepen onderwijs dwingt scholen tot het maken van een keuze en soms zelfs tot het ontwikkelen van een hernieuwde visie op onderwijs. Dit boek geeft inzicht in die keuze en beschrijft twee richtingen die kunnen leiden tot een passend antwoord op de knelpunten die worden ervaren door leerkrachten met combinatiegroepen.

Dit boek richt zich op mogelijkheden en kansen in het omgaan met verschillen in kansrijke combinatiegroepen: een praktische wegwijzer naar een nieuwe werkwijze.

Meer informatie

Dit is een uitgave van Eduforce

Uitgeverij Eduforce is onderdeel van Cedin en ontwikkelt onderwijsmaterialen voor het basisonderwijs, met passie en gedrevenheid, gericht op het talent van elke leerling. Er is een sterke koppeling tussen Eduforce uitgaven en de Cedin-dienstverlening. De onderwijsadviseurs zijn betrokken bij het ontwikkelen van onderwijsmaterialen en staan voor scholen klaar om trainingen en implementatietrajecten op maat te verzorgen.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..