Leero

Digitale leeromgeving voor het primair onderwijs

Groepsoverstijgend werken, gepersonaliseerd leren, instructie op maat, inzicht in de leerresultaten en de sociaal emotionele ontwikkeling van een leerling; je vindt het allemaal in Leero!

Voortgang per leerling gebundeld

Resultaten en vorderingen worden per leerling gebundeld. Iedere betrokken leerkracht kan de voortgang van een leerling volgen. Ook de notities die je als leerkracht over een leerling maakt, vind je terug in het dossier van de leerling.

Inclusief alle leerdoelen voor het primair onderwijs

Leerlingen werken bewust aan leerdoelen en reflecteren hierop. Het is mogelijk om kinderen te monitoren op leerdoel, waardoor je (als je wilt) los kunt komen van een lesmethode. Leero bevat een curriculum dekkende leerdoelenset. Het model voor 21e eeuwse vaardigheden van de SLO is hierin verwerkt. Daarnaast kun je eigen leerdoelen toevoegen.

Eenvoudig plannen en organiseren

Plan eenvoudig met het Leero takenbord; de digitale variant van de huidige taakbrief, maar dan uitgebreider. Wijs lessen, opdrachten en taken toe aan een groep, een subgroep of één leerling. Je kunt meekijken op het takenbord van een leerling. Zo heb je altijd inzicht in de voortgang en kun je tijdig bijsturen.
Meer informatie

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..