Letterster

Letterster bestellen

Letterster is een gezamenlijk initiatief van Cedin, Marant en Lexima. Kijk voor meer informatie over het bestellen van Letterster op de website van Lexima.

Pak lees- en spellingproblemen aan met Letterster

Op de basisschool wordt veel tijd en aandacht besteed aan leren lezen en spellen. Sommige kinderen kunnen op dat gebied wel een steuntje in de rug gebruiken. Speciaal voor hen is het online programma Letterster ontwikkeld, waarmee ze thuis kunnen oefenen.

Letterster is een digitale alles-in-één-oplossing voor scholen om lees- en spellingproblemen aan te pakken. Zo geeft de school eenvoudig en doelgericht, passende ondersteuning op het gebied van lezen en spelling op ondersteuningsniveau 2 en 3.

Letterster ondersteunt leerlingen in de groepen 4 tot en met 8 met lees- en/of spellingachterstanden of dyslexie. De oefeningen worden duidelijk uitgelegd in tekst en tutorials. Het oefentraject sluit aan bij de onderwijsbehoefte van de leerling.

Lees verder over Letterster

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..