Letterster

Letterster-abonnement

Om aan de slag te gaan met de oefeningen in Letterster bestel je een abonnement met 12 gepersonaliseerde lessenDeze 12 lessen rond je binnen 3 maanden af. Een abonnement voor 3 maanden kost € 90. Dat is € 7,50 per les.

Oefeningen voor kinderen met lees- en spellingachterstanden en dyslexie

Op de basisschool wordt veel tijd en aandacht besteed aan leren lezen en spellen. Sommige kinderen kunnen op dat gebied wel een steuntje in de rug gebruiken. Speciaal voor hen is het online programma Letterster ontwikkeld, waarmee ze thuis kunnen oefenen.

Op de planeet Letterster leren kinderen uit groep 4 tot en met 8 makkelijker lezen en spellen. Het programma is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en bewezen effectief. Maar, nog veel belangrijker: het zorgt ervoor dat kinderen op een leuke manier met lezen en spellen kunnen oefenen. En oefenen helpt!

Hoe werkt letterster?

Ouders kunnen Letterster aanschaffen zodat hun kind thuis kan oefenen met lezen en spellen. Een Letterster-oefentraject bestaat uit 12 lessen en start met een online intaketoets die het kind maakt. Hiermee wordt zijn of haar startniveau bepaald en wordt het persoonlijke oefentraject samengesteld. De oefeningen in Letterster zijn altijd volledig afgestemd op datgene wat het kind nodig heeft om makkelijker te lezen en spellen.

Meer informatie

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..