Levelspel

Levelspel

Een passend aanbod voor hoogbegaafde kleuters!

Levelspel is de leerlijn voor (hoog)begaafde kleuters, voor groep 1 en 2. Levelspel biedt een gestructureerd pakket met materialen, speciaal ontwikkeld voor kleuters die ‘meer’ kunnen. Veel materialen zijn uitermate geschikt om in te zetten als extra materiaal voor reguliere kinderen en oudere kinderen. Levelspel bestaat uit 2 boxen. Een uitdaging voor alle kinderen!

Cedin biedt ondersteuning bij de implementatie van Levelspel. In deze cursus leer je meer over Levelspel en Levelwerk, maar ook hoe je deze methode gestructureerd in kunt zetten voor begaafde en intelligente leerlingen.

Meer informatie

Dit is een uitgave van Eduforce

Uitgeverij Eduforce is onderdeel van Cedin en ontwikkelt onderwijsmaterialen voor het basisonderwijs, met passie en gedrevenheid, gericht op het talent van elke leerling. Er is een sterke koppeling tussen Eduforce uitgaven en de Cedin-dienstverlening. De onderwijsadviseurs zijn betrokken bij het ontwikkelen van onderwijsmaterialen en staan voor scholen klaar om trainingen en implementatietrajecten op maat te verzorgen.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..