Levelwerk

Levelwerk

Een toegankelijke, kindvriendelijke leerlijn voor hoogbegaafdheid die eenvoudig door de leerkracht te implementeren is.

Levelwerk is een leerlijn voor intelligente en (hoog)begaafde leerlingenin het basisonderwijs, ontwikkeld door Jan Kuipers. Levelwerk staat los van andere methodes. De leerling werkt feitelijk op twee sporen, een gecompacte basislijn en een aanvullende verrijkingslijn: Levelwerk.

Recente ontwikkelingen tonen aan dat er speciale scholen voor (hoog)begaafde leerlingen worden opgericht. Waar deze scholen kiezen voor segregatie, streeft Levelwerk naar integratie: een passend leerstofaanbod in je eigen school.

Meer informatie

Dit is een uitgave van Eduforce

Uitgeverij Eduforce is onderdeel van Cedin en ontwikkelt onderwijsmaterialen voor het basisonderwijs, met passie en gedrevenheid, gericht op het talent van elke leerling. Er is een sterke koppeling tussen Eduforce uitgaven en de Cedin-dienstverlening. De onderwijsadviseurs zijn betrokken bij het ontwikkelen van onderwijsmaterialen en staan voor scholen klaar om trainingen en implementatietrajecten op maat te verzorgen.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..