Ouderhulpkaarten Rekenen

Ouderhulpkaarten Rekenen

De Ouderhulpkaarten Rekenen zijn kaarten die ouders ondersteunen bij het begeleiden van hun kinderen op het gebied van Rekenen.

De Set Ouderhulpkaarten Rekenen bestaat uit 14 kaarten die de school meegeeft aan de ouders. In de map zitten van elke kaart 5 dezelfde kaarten die aan ouders meegegeven kunnen worden. Kaarten kunnen per mail altijd worden bijbesteld. De kaarten hebben betrekking op de volgende onderwerpen:

– Vermenigvuldigen en delen
– Inzicht in rekenen
– Optellen en aftrekken
– Rekenen met kleuters

De kaarten zijn los van elkaar te gebruiken, en hebben ook een relatie met elkaar. Op elke kaart staat een stukje achtergrondinformatie, een korte instructie en een aantal activiteiten die de ouder met het kind kan uitvoeren.

Meer informatie

Dit is een uitgave van Eduforce

Uitgeverij Eduforce is onderdeel van Cedin en ontwikkelt onderwijsmaterialen voor het basisonderwijs, met passie en gedrevenheid, gericht op het talent van elke leerling. Er is een sterke koppeling tussen Eduforce uitgaven en de Cedin-dienstverlening. De onderwijsadviseurs zijn betrokken bij het ontwikkelen van onderwijsmaterialen en staan voor scholen klaar om trainingen en implementatietrajecten op maat te verzorgen.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..