Ouderhulpkaarten Taal en lezen

Ouderhulpkaarten Taal en lezen

De Ouderhulpkaarten Taal en lezen zijn kaarten die ouders ondersteunen bij het begeleiden van hun kinderen op het gebied van Taal en Lezen. Unieke kaarten om de leerprestaties van kinderen op het gebied van taal en lezen te vergroten.

De Set Ouderhulpkaarten Taal en lezen bestaat uit 16 kaarten die de school meegeeft aan de ouders. Voor de groepen 1/2, 3/4, 5/6, 7/8 zijn er steeds 4 kaarten beschikbaar. In de map zitten van elke kaart 5 dezelfde kaarten die aan ouders meegegeven kunnen worden. Kaarten kunnen per mail altijd worden bijbesteld. Deze vier kaarten gaan steeds over de onderwerpen:

– Lezen met begrip
– Technisch lezen
– Woordenschat
– Spelen met taal

De kaarten zijn los van elkaar te gebruiken, en hebben ook een relatie met elkaar. Op elke kaart staat een stukje achtergrondinformatie, een korte instructie en een aantal activiteiten die de ouder met het kind kan uitvoeren.

Meer informatie

Dit is een uitgave van Eduforce

Uitgeverij Eduforce is onderdeel van Cedin en ontwikkelt onderwijsmaterialen voor het basisonderwijs, met passie en gedrevenheid, gericht op het talent van elke leerling. Er is een sterke koppeling tussen Eduforce uitgaven en de Cedin-dienstverlening. De onderwijsadviseurs zijn betrokken bij het ontwikkelen van onderwijsmaterialen en staan voor scholen klaar om trainingen en implementatietrajecten op maat te verzorgen.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..