SiDi PO

SiDi PO

Toolbox voor cognitief talent

De online SiDi PO is een toolbox voor cognitief talent en helpt jou om tot een professionele signalering en schooldiagnose voor excellente en (hoog)begaafde leerlingen te komen. Er is een keuze uit 10 tools, overzichtelijke stappen, waarmee jij met je collega’s, ouders en kind kunt nagaan of er sprake is van een leervoorsprong/ hoge begaafdheid en welke belemmeringen er eventueel zijn. Daarbij is het uitgangspunt dat jij regisseur bent. SiDi PO is geen protocol, waarbij jij alle stappen verplicht moet zetten, maar een toolkit van instrumenten, waar je naar eigen behoefte gebruik van kan maken.

Meer informatie

Dit is een uitgave van Eduforce

Uitgeverij Eduforce is onderdeel van Cedin en ontwikkelt onderwijsmaterialen voor het basisonderwijs, met passie en gedrevenheid, gericht op het talent van elke leerling. Er is een sterke koppeling tussen Eduforce uitgaven en de Cedin-dienstverlening. De onderwijsadviseurs zijn betrokken bij het ontwikkelen van onderwijsmaterialen en staan voor scholen klaar om trainingen en implementatietrajecten op maat te verzorgen.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..