Tussen de lessen door bewegen in de klas met Moofy

Tussen de lessen door bewegen in de klas met Moofy

De schooldag wordt leuker met Moofy!

Moofy zorgt voor beweging in én met de klas. Hierdoor wordt de schooldag leuker en actiever. Bewegen wordt op een afwisselende manier aangeboden door middel van filmpjes op het digibord.

Moofy is geschikt voor alle kinderen van de basisschool en kan op elk moment van de schooldag gedaan worden. Of je Moofy nu gebruikt aan het begin van de dag, tijdens leswisselingen of als afsluiting; alles is mogelijk dankzij de gebruiksvriendelijke website. De leerkracht kan Moofy zonder enige vorm van voorbereiding eenvoudig opstarten. Binnen 20 seconden is de hele klas aan het bewegen.

De Moofy video’s duren maximaal 3 minuten, waarbij de kinderen bewegingen nadoen, terwijl ze naast of achter hun tafel staan. Het geeft de leerlingen en de leerkrachten de kans om zich te kunnen ontladen en hun hoofd even leeg te kunnen maken tussen de lessen door. Elke maand worden er nieuwe beweegvideo’s geplaatst en er zijn diverse filmpjes met verschillende beweegniveaus.

De Moofy beweegfilmpjes hebben een positief effect op de sfeer in de groep. Samen met de gymnastieklessen en spelen op het plein, zorgt bewegen in én met de klas voor een gezond, sportief en vitaal ‘beweegklimaat’ op school.

Doe mee met Moofy en maak de schooldag leuker en actiever!

Meer informatie

 

Cedin is partner van Moofy. “Wij zien sport en bewegen als belangrijke activiteiten binnen het onderwijs. Bewegen verbetert de concentratie van een leerling en heeft een positief effect op het leren. Cedin stimuleert graag initiatieven die op een vernieuwende wijze een waardevolle bijdrage leveren aan het onderwijs.  Moofy maakt sport en bewegen voor iedereen toegankelijk en brengt dit op een eenvoudige manier in de klas. Wij zijn er trots op om hier als founding partner aan bij te kunnen dragen.”

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..