Maak kennis met…

Werkzaamheden

Afieneke is gespecialiseerd onderwijsadviseur bij Cedin. “In mijn dagelijkse praktijk begeleid ik leerkrachten en schoolteams, vooral met betrekking tot het effectief lesgeven in combinatiegroepen en het verbeteren van de didactische vaardigheden door middel van EDI en coöperatieve werkvormen.

Ik vind het belangrijk dat álle kinderen de kans krijgen om zich ten volle naar hun eigen mogelijkheden te ontwikkelen. Oftewel; dat er uit ieder kind gehaald wordt wat er in zit.

Goed onderwijs wordt gegeven door goede leerkrachten, die op hun beurt weer goede aansturing nodig hebben. De rol van de leidinggevende in een school is cruciaal. Met de studiedag; “ de zin en onzin van beoordelen” geef ik leidinggevenden een hele nieuwe kijk op beoordelen volgens Appreciative Inquiry. Met deze methodiek motiveer je leerkrachten en help je ze eigenaar te worden van hun eigen ontwikkeling, uitgaande van wat er goed gaat.”

SPECIALISATIES

  • > Coöperatief werken
  • > Kansrijke combinatiegroepen
  • > Effectieve Directe Instructie
  • > Rekenen
  • > Management en organisatie/leidinggeven
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..