Maak kennis met…

Werkzaamheden

Naast mijn baan als logopedist in de vrije vestiging, werk ik met veel plezier als preventief logopedist bij Cedin!
Voor het werken met kinderen heb ik altijd al passie gehad, wat mij ertoe heeft bewogen om de opleiding tot pedagogisch werker te volgen. Hieruit is mijn interesse in het helpen van kinderen gegroeid, waardoor ik de opleiding tot logopedist ben gaan volgen. Mijn liefde voor en het helpen van kinderen komt hierin perfect samen!

Tijdens mijn werk als preventief logopedist komen beide opleidingen erg goed van pas. Ik voer namelijk hoofdzakelijk groepsobservaties en individuele screeningen uit binnen peuter- en kinderopvangcentra. Hierbij wordt gekeken naar de ontwikkeling van de kinderen op logopedisch gebied. Zo is het tijdig signaleren van spraak- en taalstoornissen erg essentieel, omdat dit diverse problemen (o.a. leer- en gedragsproblemen) op latere leeftijd kan verkleinen of voorkomen.
Naar aanleiding van een observatie kunnen ouders en leidsters logopedische tips en adviezen ontvangen of kan er, indien nodig, gekozen worden voor een screening. Ik vind het belangrijk dat kinderen, maar ook hun ouders, de begeleiding krijgen die ze nodig hebben en hier zet ik mij graag voor in!

SPECIALISATIES

  • > Signaleren van logopedische problemen bij kinderen
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..