Maak kennis met…

Werkzaamheden

Allard de Hoop is eigenaar en directeur van Booombegeleiding. In samenwerking met Cedin verzorgt hij de registeropleiding Coach in het onderwijs.

Allard is van jongs af aan gefascineerd en gepassioneerd door het leren van leerlingen, later ook van volwassenen en met name professionals. Vanuit deze passie werkend in dienstverband (Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, Universiteit van Amsterdam , Hogeschool van Amsterdam, Centrum voor Nascholing, de Haagse Hogeschool, STOAS Hogeschool), als zelfstandig ondernemer in het onderwijs (o.a. Intercoach, Nederlandse School voor Onderwijsmanagement), als docent supervisiekunde en als opleider van coaches (individueel coach, teamcoach en master Organisatiecoach).

Allard maakt deel uit van verschillende netwerken van professionals die zich bezig houden met het opleiden van coaches en supervisoren. Hij is o.a. een aantal jaren actief geweest als lid van de adviescommissie van de ST!R en in verschillende werkgroepen van de LVSC. Tevens is hij lid geweest van de redactie van het Tijdschrift voor Supervisie en Coaching (het huidige Tijdschrift voor Begeleidingskunde).

 

 

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..