Maak kennis met…

Werkzaamheden

Angelique is gespecialiseerd organisatieadviseur van Cedin. “In mijn dagelijkse praktijk ben ik onderwijsadviseur hoogbegaafdheid en geef ik in die hoedanigheid Levelwerk-trainingen. Hierbij is natuurlijk ook veel aandacht voor het thema hoogbegaafdheid. Daarnaast werk ik ook al meer dan 13 jaar als een bovenschoolse plusgroep-leerkracht.

Ik vind het belangrijk dat ook de hoogbegaafde leerlingen meegenomen worden in het Passend Onderwijs en dat er ook in de klas voor hen aandacht is. Soms is dit qua klassenmanagement of door gebrek aan kennis lastig te realiseren. De trainingen, die ik verzorg, probeer ik zo praktisch mogelijk te maken, omdat ik weet dat dat belangrijk is voor leerkrachten. Hoe zou je morgen al kunnen starten met Levelwerk in de klas? Hoe behoud je het overzicht? Hoe evalueer je werkhouding en resultaat? Dit alles, zodat jij èn je leerlingen met plezier aan de slag kunnen met Levelwerk en nieuwe dingen kunnen leren, want we raken tenslotte nooit uitgeleerd!”

SPECIALISATIES

  • > Hoogbegaafdheid: ECHA-specialist in gifted education
Gespecialiseerde thema's
Artikelen / blogs
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..