Maak kennis met…

Werkzaamheden

In mijn dagelijkse praktijk ben ik onderwijsadviseur “Hoogbegaafdheid” en geef ik in die hoedanigheid trainingen, zoals bijvoorbeeld “Levelwerk”. Naast de trainingen over hoogbegaafdheid die ik verzorg, ben ik ook een van de docenten van de opleiding tot specialist hoogbegaafdheid. Een prachtige opleiding die de deelnemers uitdaagt om vanuit een stevige, onderbouwde basis collega’s, leerlingen en ouders verder te helpen in hun ontwikkeling en daarmee als effect heeft dat je jezelf ook ontwikkelt als persoon en als professional.

Momenteel ben ik gedetacheerd vanuit Cedin naar het samenwerkingsverband “Passend Onderwijs Dordrecht”. Daar ben ik werkzaam als projectleider, met als doel de scholen daar vanuit de subsidiegelden te helpen met het signaleren van en het bieden van een passend aanbod aan meer- en hoogbegaafde leerlingen. Daarnaast ben ik met veel plezier meer dan 15 jaar werkzaam geweest als een bovenschoolse plusgroep-leerkracht.

Ik vind het belangrijk dat hoogbegaafde leerlingen meegenomen worden in het “Passend Onderwijs” en dat er ook in de klas aandacht is voor hen. Soms is dit qua klassenmanagement of door gebrek aan kennis lastig te realiseren. De trainingen die ik verzorg, probeer ik zo praktisch mogelijk te maken, omdat ik weet dat dit belangrijk is voor leerkrachten. Hoe zou je morgen in de klas al kunnen starten met bijvoorbeeld Levelwerk? Hoe behoud je het overzicht? Hoe evalueer je werkhouding en resultaat? Dit alles, zodat jij én je leerlingen met plezier aan de slag kunnen en nieuwe dingen kunnen leren, want we raken tenslotte nooit uitgeleerd!

SPECIALISATIES

  • > Hoogbegaafdheid
  • > ECHA Specialist in Gifted Education
Gespecialiseerde thema's
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..