Maak kennis met…

Werkzaamheden

In mijn dagelijkse praktijk ondersteun en adviseer ik schoolleiders en leerkrachten bij en over nieuwe onderwijsinzichten vanuit een passie voor het beste onderwijs voor alle leerlingen. Ik ben geïnteresseerd, open, eerlijk en praktisch, en geef vertrouwen, inspireer en leer zelf ook van schoolleiders, leerkrachten en ouders.

Ik vind het belangrijk dat alle leerlingen het beste onderwijs krijgen van excellente leerkrachten in de mooiste gebouwen. Een goede samenwerking met ouders zorgt voor de juiste begeleiding. Uitdagend onderwijs moet zorgen voor gemotiveerde leerlingen die in een plezierige en veilige omgeving de juiste vaardigheden ontwikkelen voor de toekomst.

Wat heeft het onderwijs nodig om eigenaarschap van leren en gepersonaliseerd leren vorm te geven? Leerlingen in de juiste mindset en gemotiveerd krijgen en houden is daarbij de uitdaging. Gespreksvoering met kinderen is hierin een belangrijk aspect.

Ook in mijn werkzaamheden als coach maak ik gebruik van mijn kennis en jarenlange ervaring in het onderwijs. Als coach daag ik uit, inspireer ik en ondersteun ik in het bereiken van persoonlijke doelen. Door naar jezelf te kijken, werk je vanuit eigen kracht en maak je bewuste keuzes.

Mijn cliënten zijn veelal werkzaam in het onderwijs of de dienstverlening. Ik begeleid individuen bij wie sprake is van een verandering, ontwikkeling of lastige situatie, waar ze hulp bij vragen. Je kunt hierbij denken aan: het (terug)vinden van de balans tussen werk en privé; het verbeteren van communicatievaardigheden en relaties in het werk; het omgaan met stress; en conflicthantering.

Wat anderen zeggen

Locatieleider op het eindverslag van een coachingstraject van een leerkracht: “Ik heb het verslag een aantal malen gelezen en iedere keer denk ik: “Mooi, helder en eerlijk verhaal”.”

Directeur basisonderwijs: “Beja is een grote ondersteuning voor een schoolleider bij schoolontwikkeling. Ze weet de vinger op de pijnlijke plek te leggen op een respectvolle en vriendelijke manier. Ze kan goed luisteren en door haar schat aan ervaring is ze een ideale sparringpartner.”

Locatieleider en deelnemer aan training: “Na iedere training van Beja ga je vol energie weer aan de slag.”

Leerkracht basisonderwijs: “Ik vind haar stijl van coachen prettig en heb goed gebruik kunnen maken van haar kennis en advies. Beja kent de praktijk van de leerkracht en weet te relativeren.”

Leerkracht basisonderwijs: “Een bevlogen, inspirerend en enthousiast persoon met heel veel kennis van zaken.”

SPECIALISATIES

 • > Eigenaarschap van leren
 • > Coöperatief leren
 • > Kwaliteitszorg
 • > Ouderbetrokkenheid
 • > Leerkrachtvaardigheden
 • > Planmatig werken
 • > Intervisie
 • > Didactisch handelen
 • > Instructievaardigheden
 • > Adviesvaardigheden
 • > Coaching
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..