Maak kennis met…

Werkzaamheden

Beja is gespecialiseerd onderwijsadviseur bij Cedin. “In mijn dagelijkse praktijk ondersteun en adviseer ik schoolleiders en leerkrachten over nieuwe onderwijsinzichten vanuit een passie voor het beste onderwijs voor alle leerlingen. Ik ben geïnteresseerd, geef vertrouwen, inspireer, ben open, eerlijk en praktisch en leer ook zelf van schoolleiders, leerkrachten en ouders.

Ik vind het belangrijk dat alle leerlingen het beste onderwijs krijgen van excellente leerkrachten in de mooiste gebouwen. Een goede samenwerking met ouders zorgt voor de juiste begeleiding. Uitdagend onderwijs moet zorgen voor gemotiveerde leerlingen die in een plezierige, veilige omgeving de juiste vaardigheden ontwikkelen voor de toekomst.

Momenteel werk ik aan de ontwikkeling van een andere vorm van advisering en begeleiding, waarbij door middel van ‘motiverende gespreksvoering’ de motivatie en bereidheid van teams (van leerkrachten) te veranderen wordt versterkt. Ook houd ik me bezig met dat wat het onderwijs nodig heeft om eigenaarschap van leren en gepersonaliseerd leren vorm te geven.”

Wat anderen zeggen

“Beja is een grote ondersteuning voor een schoolleider bij de schoolontwikkeling. Ze weet de vinger op de pijnlijke plek te leggen op een respectvolle en vriendelijke manier. Ze kan goed luisteren en door haar schat aan ervaring is ze een ideale sparringpartner.” (directeur basisonderwijs)

“Een bevlogen, inspirerend, enthousiast persoon met heel veel kennis van zaken.
Na iedere cursus van Beja ga je vol energie weer aan de slag.” (locatieleider en cursist)

SPECIALISATIES

  • > Eigenaarschap van leren
  • > Coöperatief werken
  • > Kwaliteitszorg
  • > Ouderbetrokkenheid
  • > Leerkrachtvaardigheden
  • > Planmatig werken
  • > Intervisie
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..