Maak kennis met…

Werkzaamheden

Bernadet is gespecialiseerd onderwijsadviseur bij Cedin. “Als praktijkgericht onderzoeker zoek ik met opdrachtgevers naar welke informatie ze echt nodig hebben en stimuleer ik opdrachtgevers om onderzoeksresultaten te gebruiken voor hun beleid.

Als adviseur stimuleer ik teams om kwaliteitszorg onderdeel te maken van hun dagelijkse praktijk.
Hierbij is mijn startpunt het versterken of uitbreiden van wat er al gebeurt op een school. Ik vertel teams over nieuwe inzichten ten aanzien van onderwijs en vertaal deze inzichten samen met schoolteams naar de dagelijkse praktijk.

Als projectleider schrijf ik projectplannen en zoek ik samenwerking met partners. Ik leg verbindingen tussen verschillende initiatieven en monitor de voortgang binnen de projecten.

Ik vind het belangrijk dat er altijd vanuit visie wordt gewerkt en er ruimte is voor verschillen tussen teamleden. Ik vind het belangrijk dat scholen eigenaar zijn van de ontwikkeling, zodat er een duurzame ontwikkeling tot stand komt en verbindingen worden gelegd. Hierdoor ontstaat een sterk geheel.

Momenteel werk ik aan de ontwikkeling van de digitale leeromgeving Leero en het samen met scholen vormgeven van inspirerend meertalig onderwijs.”

Wat anderen zeggen

“Bernadet is een echte systeemdenker, ze zorgt tijdens de bijeenkomst met ICC-ers voor verbinding met de huidige realiteit en de gewenste toekomst.  Ze weet theorie en praktijk te verbinden in een dynamisch proces.”

“Bernadet geeft iedereen het gevoel van waardering, zet mensen in hun kracht.”

“Bereidt zich goed voor, heeft een duidelijk plan voor de bijeenkomst, maar kan hier gaandeweg zo nodig met gemak van af stappen, in belang van de behoefte van de deelnemers.”

SPECIALISATIES

  • > Praktijkgericht onderzoeker
  • > Kwaliteitszorg
  • > Innovatieve ontwikkeling
  • > (Projectleider) meertaligheid
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..