Maak kennis met…

Werkzaamheden

In mijn dagelijkse praktijk ben ik onderwijsadviseur “Hoogbegaafdheid” en begeleid ik onderwijsprofessionals. Ik geef trainingen op verschillende gebieden, zoals de basistrainingen “Hoogbegaafdheid in de klas” en “SiDi PO”. Daarnaast geef ik de opleiding “Specialist hoogbegaafdheid”. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier ervaring opgedaan met het begeleiden van meer- en hoogbegaafde leerlingen in diverse plusklassen en een voltijds hoogbegaafdenvoorziening. Daarnaast volgde ik verschillende opleidingen en cursussen over het begeleiden van hoogbegaafde leerlingen.

Naast het verzorgen van scholingen op het gebied van hoogbegaafdheid geef ik ook andere trainingen, zoals de trainingen “Eigenaarschap” en “Expliciete Directe Instructie (EDI)”. Dit zijn onderwerpen die ik al met veel inzet en enthousiasme gebruikt heb in mijn eigen onderwijspraktijk. Tijdens trainingen leg ik, daar waar mogelijk, de verbinding tussen (wetenschappelijke) theorie en de praktijk, zodat onderwijsprofessionals meteen de volgende dag aan de slag kunnen met hun eigen professionalisering.

Mijn motto: “Alles wat je aandacht geeft, groeit.”

SPECIALISATIES

  • > Hoogbegaafdheid
  • > ECHA Specialist in Gifted Education
Gespecialiseerde thema's
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..