Maak kennis met…

Werkzaamheden

Als logopedist bij Cedin voer ik preventieve werkzaamheden uit.  Ik zie peuters en kleuters voor de vroegsignalering van spraak-taalproblematiek. Op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en basisscholen voer ik groepsobservaties en screeningen uit. Vervolgens adviseer ik leidsters, leerkrachten en/of ouders.

Vanuit mijn werk als logopedist op de vroegbehandeling voor peuters met een (vermoeden van) TOS heb ik ervaren hoe belangrijk het is dat deze kinderen op tijd herkend en erkend worden. Op die manier kunnen zij, samen met hun omgeving, een passende begeleiding en behandeling ontvangen.

In mijn werk ontvang ik kinderen in een veilige leeromgeving door mezelf open te stellen, rust te creëren en door op een creatieve manier te werken.

Ik geniet van het werken met jonge kinderen. Het blijft bijzonder en dankbaar werk om ze een stapje vooruit te helpen in de communicatie

Wat anderen zeggen

Deelnemers van een online workshop over spraak-taalontwikkeling en TOS signaleren:

  • Duidelijke uitleg, leuk afgewisseld met interactie.
  • Het was een inspirerende en interessante bijeenkomst.

 

Deelnemer van de workshop TOS-beleving:

De cursus was voor mij veel meer dan informatie. Het raakte me om te ervaren hoe mijn kind zich zou voelen. Heel erg bedankt!

SPECIALISATIES

  • > TOS (TaalOntwikkelingsStoornis), Taalachterstand
  • > Jonge kinderen met een (vermoeden van) TOS
  • > Spraak-taalontwikkeling
  • > Gecertificeerd trainer ‘Praten doe je met z’n tweeën’, de Hanencursus voor ouders
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..