Maak kennis met…

Werkzaamheden

Dick is gespecialiseerd onderwijsadviseur bij Cedin. “In mijn dagelijkse praktijk ben ik voornamelijk als intern begeleider gedetacheerd op scholen. Hierin heb ik ervaring op scholen voor regulier onderwijs, speciaal onderwijs en speciaal basisonderwijs. Als intern begeleider ben ik ook altijd sparringpartner voor de directeur. In een aantal gevallen vervang ik de directie bij ziekte.

Ik vind het belangrijk dat het onderwijs er is voor de leerlingen. Centraal staat voor mij de ontwikkeling van leerlingen. Wat hebben zíj nodig om te kunnen groeien: groeien in kennis, maar ook groeien als mens. Hierbij ondersteun ik graag de professionals in het onderwijs.”

Wat anderen zeggen

“Dick pakt zaken op, is enthousiast en weet anderen mee te nemen in zijn enthousiasme. Is niet te beroerd om een stapje harder te werken. Daar waar onduidelijkheid is probeert hij duidelijkheid te creëren.”

“Dick is een gepassioneerd adviseur met oog voor de kinderen. Recht door zee, altijd zeer betrokken en vooral nieuwsgierig naar wat de ander drijft. Heel veel aan hem gehad op alle vlakken!”

SPECIALISATIES

  • > Interimwerk als intern begeleider
  • > Interimwerk als schooldirecteur
  • > Rekenen
  • > Handelingsgericht werken
  • > Jonge kind
Mijn artikelen
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..