Maak kennis met…

In mijn dagelijkse praktijk begeleid ik scholen, directies en leerkrachten in het proces van ‘Anders organiseren’. Daarnaast geef ik trainingen en bied ik ondersteuning op het gebied van EDI. Verder begeleid ik het proces van scholen en  kinderopvang die vergaand samen willen werken en een IKC willen vormen.

Wat ik zo boeiend vind aan dit soort trajecten, is dat het elke keer weer anders is. Voor elke situatie moet je goed kijken wat passend is en wat werkt. Ik vind het dan ook belangrijk als adviseur om daar op in te spelen. Door goed te luisteren, sensitief te zijn, prikkelende vragen te stellen en alle betrokkenen te activeren en enthousiasmeren. Uiteindelijk zijn de professionals ‘het goud’. Zij gaan het doen! Waarbij uiteraard het kind centraal blijft staan, dat moet in mijn optiek altijd de motivatie zijn voor alles wat we doen.

Daarbij vind ik het vooral belangrijk om te ontdekken welke kwaliteiten, competenties en expertises er zijn in een team en hoe je dat nog meer kunt versterken. Dit levert win- win op: blije leerkrachten- blije kinderen!

Momenteel werk ik aan het de verdere ontwikkeling van het anders organiseren van het onderwijs. Dit gaat over hoe je als team bewuste keuzes kunt gaan maken over de organisatie van jouw onderwijs. Hoe kun je dat in jouw situatie versterken en verbeteren? Er zijn zoveel mogelijkheden, belangrijk is vooral dat het passend en werkend is voor jullie!

Mijn motto: “Elke keuze is goed, als je er maar over nagedacht hebt.”

SPECIALISATIES

  • > Anders organiseren
  • > EDI
  • > IKC begeleiding
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..