Maak kennis met…

Werkzaamheden

Elske is gespecialiseerd onderwijsadviseur bij Cedin. “Mijn hulp, onderwijs en adviezen zijn gericht op de driehoek; kind-gezin-school. Het kind functioneert immers in directe interactie met zijn of haar omgeving. Ter ondersteuning van mijn werkzaamheden maak ik gebruik van psychologisch (didactisch) onderzoek, individuele behandelingen en gezinsgesprekken.

Ook geef ik workshops en trainingen in het onderwijs en de zorg, op het gebied van trauma bij kinderen, traumasensitief lesgeven, nieuwkomers, cultuursensitief lesgeven en veerkracht. Daarnaast denk ik dikwijls mee met ingewikkelde casussen bij collega’s.

Ik vind het belangrijk dat kinderen, ouders en school centraal staan in de behandeling/begeleiding en diagnostisch proces. Ik heb de overtuiging dat ze allemaal de oplossing voor hun probleem bij zich dragen. Hiermee bied ik ze grip op het heden en perspectief voor de toekomst.

Momenteel ben ik aan het nadenken over hoe ‘groepstheraplay’ kan worden ingezet in het basisonderwijs.”

Wat anderen zeggen

“Fijne, kundige collega om mee samen te werken.” (Zorgco√∂rdinator ISK )

“Leuk mens, die met veel empathie en passie spreekt over Nieuwkomers.” (Deelnemer workshop Onderwijs aan Nieuwkomers)

“Ik wil je bedanken voor de zeer goede organisatie en je ook nog complimenteren met de leuke en motiverende feedback die je hebt gegeven.” (Projectmedewerker)

SPECIALISATIES

  • > Nieuwkomers
  • > Trauma bij kinderen
  • > Traumasensitief lesgeven
  • > Kinder- en vreemdelingenrecht
  • > Theraplay
  • > Systeemtherapie
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..