Maak kennis met…

Werkzaamheden

Als onderwijsadviseur sociaal emotionele ontwikkeling en gedrag bied ik leerkrachten de handvatten om leerlingen zo optimaal mogelijk tot hun recht te laten komen. Mijn enthousiaste en laagdrempelige benadering bij het beantwoorden van de vraag van de school gaat hand in hand met een analytische en onderzoekende insteek. De wensen en mogelijkheden van scholen, leerkrachten en leerlingen vormen het uitgangspunt, het doel is de leerkrachten te versterken in hun competenties.

Werkplezier is ontzettend belangrijk. Dit betekent: doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Door het ondersteunen en begeleiden, kunnen leerkrachten zich volledig focussen op waar het echt om draait.

Om mij heen ervaar ik dat er qua ondersteuning meer dan ooit behoefte is aan flexibiliteit. Na 15 jaar VSO docent, leek het me een perfect moment om middels Cedin de passie en veelzijdigheid van het vak voort te zetten, met daarbij de vrijheid mooie samenwerkingen aan te gaan!

Momenteel werk ik aan verschillende trainingen en scholing op het gebied van sociaal emotionele ontwikkeling en gedrag.

Mijn motto: samen doen!

SPECIALISATIES

  • > Sociaal-emotionele ontwikkeling en gedrag
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..