Maak kennis met…

Werkzaamheden

In mijn dagelijkse werk zit ik heel veel in klassen. Hier doe ik inspiratie op en telkens weer kom ik tot de conclusie wat een prachtige tak van sport het onderwijs is. In die klassen zorg ik er ook voor dat ik met de voeten in de klei blijf staan: wat is haalbaar en wenselijk in het onderwijs?

Wanneer ik ’s middags de klas weer verlaat, ga ik met teams of individuele leerkrachten aan de slag met de nieuwe inzichten en het vormgeven van kwalitatief mooi onderwijs, waarin plek is voor alle leerlingen. Soms in een scholingssituatie, soms coachend. Ben ik niet in een klas of op een school te vinden, dan ben ik voor Cedin bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten.

Ik vind het belangrijk dat leerkrachten direct aan de slag kunnen met dat waar we aan werken. En dat de leerlingen er zo snel mogelijk van kunnen profiteren. Wat ik in het oog houd is dat wat ik zie, ervaar en bedenk, op scholen gebruikt kan worden op andere scholen.

Leerkrachten zijn mijn vertrekpunt én eindstation: wensen en mogelijkheden zijn bepalend. Gelukkige, competente leerkrachten het doel.

Momenteel werk ik aan de verdere ontwikkeling van OA2SE, de nieuwste inzichten in begrijpend leesonderwijs en de vertaalslag naar de praktijk, een update van onze cursus Coöperatief leren en de verbinding zorg en onderwijs.

Mijn motto: Bevlogenheid en kennis zijn de motor van goed onderwijs.

Wat anderen zeggen

“Ik kan er meteen morgen mee aan de slag!” (Deelnemer cursus Coöperatief leren).

“Ik kan merken dat je er heel veel plezier in hebt en dat je er ontzettend veel van af weet.” (Deelnemer traject Verbeteren effectiviteit begrijpend leesonderwijs).

“Ik kan je heel goed volgen, je bent leuk om naar te luisteren. Ik word er ook enthousiast van!” (Deelnemer traject Kansrijke combinatiegroepen)

SPECIALISATIES

  • > Taal
  • > Effectieve instructievaardigheden
  • > Beeldcoaching
  • > Kansrijke combinatiegroepen
  • > OA2SE
  • > Thematisch werken
  • > Geïntegreerde (taal) leerlijnen praktisch vormgeven
  • > Eigenaarschap
  • > Coöperatief leren

 

Bevlogen onderwijsmens, enthousiast en energiek, praktische vertaler van nieuwe inzichten en wensen van de school

Gespecialiseerde thema's
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..