Maak kennis met…

Werkzaamheden

Jannie is psychosociaal therapeut bij SEEDYK. ” Vanuit mijn specialisme in hooggevoeligheid begeleid ik kinderen, tieners, studenten en volwassenen die vastlopen. Daarnaast help ik mensen om traumatische ervaringen een plaats te geven. Ik begeleid zowel individuen als groepen. Zo geef ik een basiscursus aan hooggevoelige volwassenen. Elke deelnemer leert persoonlijk de theorie om te zetten naar de uitdagingen van het dagelijks leven.

Daarnaast begeleid ik samen met Joke Talsma, hooggevoelige basisschoolkinderen in peer groepen. Het is namelijk erg belangrijk dat hooggevoelige kinderen merken dat ze niet alleen staan. Door het begeleiden van hooggevoelige kinderen zit ik ook met regelmaat bij gesprekken tussen ouders en school. Hierbij komt het van pas dat ik afgestudeerd  ben als docent.

Voor mij viel er heel veel op zijn plaats toen ik voor het eerst een boek over hooggevoeligheid las. Het verklaarde waarom ik dingen doe zoals ik ze doe, en daarnaast zette het mijn hele geschiedenis in een nieuw licht. Met veel toewijding probeer ik mijn kennis te delen met kinderen, leerkrachten en ouders. Met daarbij de nadruk op de praktische toepassing in het dagelijks leven.’

Wat anderen zeggen

“Er is minder strijd in huis nu ik mijn vragen naar mijn kind anders formuleer. Het is gezelliger geworden.”

“Ik weet nu pas waar mijn grens ligt en kan deze nu ook verdedigen.”

“Ik ben dankzij de cursus meer mezelf geworden. Het grootste cadeau dat iemand mij kan geven.”

“Ik weet nu als vader, dat ik naast mijn kind moet gaan staan als zijn moeder iets van hem wil wat hem veel prikkels oplevert.

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..