Maak kennis met…

Werkzaamheden

Ik ben onderwijsadviseur en schoolmaatschappelijk werker bij Cedin. In mijn dagelijkse praktijk als schoolmaatschappelijk werker ben ik verbonden aan SBO De Twine in Dokkum en School Lyndensteyn in Beetsterzwaag.

Ik vind het belangrijk dat ik werk binnen de driehoek Kind-School-Gezin. Ik zoek altijd samen met de ouders en school naar mogelijkheden voor het kind om te groeien en zich verder te ontwikkelen. Niet alleen op cognitief gebied, maar ook op sociaal-emotioneel vlak.

Wat anderen zeggen

“Onze dochter is veel rustiger geworden, sinds wij als ouders met behulp van het schoolmaatschappelijk werk de omgangsregeling weer op een positieve manier hebben opgepakt.”

“Dankzij de ondersteuning van schoolmaatschappelijk werk zijn wij beter in staat om ons kind liefdevol en consequent op te voeden.”

“De schoolmaatschappelijk werker heeft samen met ons gezocht naar de beste begeleiding voor ons kind met de aandoening PDD-NOS.”

SPECIALISATIES

  • > Schoolmaatschappelijk werk
  • > Rouw- en traumabegeleiding
  • > Training sociale vaardigheden
  • > Begeleiding van kinderen en ouders in echtscheidingssituaties
  • > Begeleiding van “kinderen in de knel”
Gespecialiseerde thema's
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..