Maak kennis met…

Werkzaamheden

Jeltsje is gespecialiseerd onderwijsadviseur en schoolmaatschappelijk werker bij Cedin. “In mijn dagelijkse praktijk ben ik als schoolmaatschappelijk werker verbonden aan SBO de Twine in Dokkum en School Lyndenstein in Beetsterzwaag.

Ik vind het belangrijk dat ik werk binnen de driehoek ‘Kind-gezin – school’. Ik zoek altijd samen met de ouders en de school naar mogelijkheden voor het kind om te groeien en zich verder te ontwikkelen. Niet alleen op cognitief gebied, maar ook sociaal-emotioneel.”

Wat anderen zeggen

“Onze dochter is veel rustiger geworden, sinds wij als ouders met behulp van het schoolmaatschappelijk werk de omgangsregeling weer op een positieve manier hebben opgepakt.”

“Dankzij de ondersteuning van schoolmaatschapplijk werk zijn wij beter is staat om ons kind liefdevol en consequent op te voeden.”

“De schoolmaatschappelijk werker heeft samen met ons gezocht naar de beste begeleiding voor ons kind met de aandoening PDD-nos.”

SPECIALISATIES

  • > Schoolmaatschappelijk werk
  • > Rouw- en traumabegeleiding
  • > Training sociale vaardigheden
  • > Begeleiding van kinderen en ouders in echtscheidingssituaties
  • > Begeleiding van ‘kinderen in de knel’
Gespecialiseerde thema's
Mijn artikelen
Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..