Maak kennis met…

Werkzaamheden

Scholing, training en (consultatieve) begeleiding voor leerkrachten, intern begeleiders en rekencoördinatoren op het gebied van effectief en passend rekenonderwijs.

1 op 1 (online) begeleiding van leerlingen met ernstige rekenproblemen en/of dyscalculie.

Wat anderen zeggen

IB-er: “Ik ken Jessica als een zeer kundig en gedreven persoon met een natuurlijke gave om mensen op hun gemak te stellen. Op rekengebied is zij altijd bekend met de laatste inzichten en weet dit te delen op een begrijpelijke en direct toepasbare manier. Ik heb veel van haar opgestoken.”

Bestuur: “Jessica wil, zowel bij scholing van teams als bij advisering van individuele leerkrachten bereiken dat het de leerling is die zichtbaar/meetbaar baat heeft bij de verbeteringen in het rekenonderwijs die ze voor ogen heeft. Gemotiveerd vanuit leerlingbegeleiding (meestal van leerlingen met specifieke rekenproblemen (ERWD) zit ze boordevol goede ideeën die ze enthousiasmerend weet over te dragen. Ze rust niet voordat ze, mēt de leerkracht, de resultaten bij de leerling ziet.”

Ouder: “Een betrouwbare, laagdrempelige enthousiaste,  geduldige juf voor onze dochter, die zich gezien, gehoord en begrepen voelt. Wat heeft bijgedragen aan haar ontwikkeling welke boven verwachting is. Een vrouw met een groot hart voor kinderen.”

Ouder: “Dankzij Jessica heeft onze dochter met dyscalculie haar vertrouwen weer terug. Jessica weet haar keer op keer weer te boeien en we zien dat ze weer plezier beleeft en ze weet nu dat ze er ondanks de dyscalculie ook mag zijn.”

Kind: “Door Jessica ben ik rekenen weer leuk gaan vinden en heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug.”

Neem contact op

Heb je vragen over de dienstverlening van Cedin? Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Start met typen en druk op enter om te zoeken..